Ja, jag var hyfsat sugen på nåt göttigt här ikväll så då gjorde jag detta häringa som jag tänkte jag kunde bjussa er på.. jag tyckte det var sketgött iaf!
Paprikahalvor
1 gul paprika
Tacosås, jag använde den gula
Pesto
Champinjoner
Öl-korv, jag tog Hot Amigo
3 marinerade vitlöksklyftor
2 matskedar keso
Några teskedar kesella
Cashewnötter
Oregano
Dela paprikan i två delar och ta ur kärnorna.
Smeta in insidan av paprikakalvorna med tacosåsen.
Häll i en tesked pesto i varje del.
Ta en nypa champinjoner (jag tog konserverade) och lägg i varje halva.
Skiva ölkorven i små bitar och lägg dem i varsin halva, jag hade ca 8/10 bitar per halva.
Hacka vitlöksklyftorna och lägg i halvorna.
Ta en matsked keso i varje halva.
Släng in i ugnen på 200 grader. Paprikorna vill gärna gunga fram och tillbaka så är du nervös att de ska välta får du försöka ställa upp dem i någon form eller så.
Efter ugnen lade jag på cashewnötter över dem och sist oregano. Till sist lade jag lite kesella brevid. Mest för att jag råkar gilla kesella :-D
Mumma!
5 kommentarer:
Tillhör den skara människor som febrilt "annonserar" bloggen! För mig passade det bra att jag hamnade i din blogg och fick se ett inlägg med ett recept. Jag har noll fantasi när det gäller matlagning så detta ska verkligen prövas, dessutom så älskar jag pesto :)
Åhhh vad gott det verkar, nästan så jag får ont i magen bara jag läser receptet! ;)
Då är det gott.
ietthuspaeno.stilja.se
Det där låter ju onekligen gott! Ska prova det en kväll. Trevlig blogg du har. Alltid kula tt upptäcka nya bloggar.
/Johanna
Gah låter ju asgott det blir att göra paprika havor ikväll :-d
Hittade hit tack vare en tråd på fl ,verkar vara riktigt smaskigt recept ,värt att prova !!
Skicka en kommentar